Badkläder

Söker du badkläder?

Inomhusbad, vattengympa, utlandssemester, svensk härlig sommar…. Hos oss är det badsäsong året om, så att du kan köpa nytt även inför din utlandsresa under vinterhalvåret eller ny baddräkt för vattengympan. Vilket ändamål du än vill ha badkläder till så kan vi hjälpa dig!

Vi har Hudiksvalls största utbud av bikini och baddräkter. Styrkan hos oss ligger i den kvalitét och passform som vi kan erbjuda dig som kund. Du får hjälp att hitta rätt storlek och modell till just dig.

Vi har även badbyxor för män.

 

 

Mixa och matcha. Hos Manuffen kan du köpa olika storlekar på bikini-bh och trosa, samt välja bland många olika modeller. Ingen kvinna ser ut som någon annan så detta är ett superbra sätt att kunna köpa din bikini på.

Ett alternativ till bikini – ett mellanting mellan bikini och baddräkt – är det allt populärare plagget tankini. Tankini är ett längre linne till överdel tillsammans med en bikinitrosa. Ett mer klätt plagg än vanlig enkel tvådelad bikini, lätt att rulla upp linnet för att ändå få solbränna på magen, men ändå något man känner sig lika trygg och bekväm i som att ha baddräkt! Visst är det väl perfekt?!

Om du är bröstopererad och bär bröstprotes har vi badplagg till dig. Bikini och baddräkter samt även tankini förstås.

Vi har även ett antal baddräkter mer anpassade för bassängbad. De är tillverkade av ett mera klortåligt lycramaterial som gör att de överlever längre än traditionella badplagg. Hur du bäst vårdar dina badplagg kan du läsa mera om under ”läsvärt”.